Структурная модель мультипроекта реструктуризации и развития организаций - Бондарчук, Ольга Вячеславівна (КНУБА, 2012)
Для формування раціонального змісту проектів змін, які входять до складу мультипроекта реструктуризації та розвитку проектно-орієнтованих організацій запропоновано структурну модель групування атрибутів всіх дій, які забезпечують реалізацію. A structural model of grouping attributes of all activities, which provide realization of alteration projects, has been proposed for forming rational contents of alteration projects, which are part of restructuring and development of project-manageable organizations.
Keywords: склад мультипроекта реструктуризації; організація; розвиток організацій