Порівняння величини несучої здатності трубобетонних елементів за різними нормами - Скорук, Л. М.; Подлюк, Т. М. (КНУБА, 2018)
Проведений аналіз визначення величини несучої здатності трубобетонних елементів за різними нормами, а також порівняльний чисельний розрахунок.
Сравнение величины несущей способности трубобетонных элементов по разным нормам
Сomparison of the ultimate load capacity of concrete filled circular hollow sections according to the various design codes
Keywords: трубобетон; товщина стінки труби; несуча здатність