Розрахунок плоских залізобетонних плит, підсилених зовнішньою напруженою арматурою - Журавський, О. Д.; Тимощук, В. А. (КНУБА, 2017)
Подано результати теоретичних досліджень розрахунку плоских залізобетонних плит, підсилених зовнішньою напруженою арматурою, в лінійній та нелінійній постановці задач, виконано порівняння результатів двох варіантів розрахунку.
Сalculation of flat reinforced concrete slabs strengthened with external stressed reinforcement
Keywords: підсилення; плоска залізобетонна плита; зовнішня арматура; деформації; міцність