Типологічні аспекти та тенденції розвитку кінотеатрів - Король, Ю. В. (КНУБА, 2011)
в даній публікації розглядаються питання формування архітектурної типології кінотеатрів та висвітлюються сучасні тенденції їх розвитку
Keywords: каф. теорії архітектури; сучасні тенденції; архітектурна типологія; класифікація кінотеатрів; широкоформатна система; пропорції екрану; 4D кінотеатри; експлуатаційні особливості; об’ємно-просторова композиція; багатофункціональні комплекси; 725.824