Розрахунок колекторів напівроздільної системи водовідведення - Василенко, О. А.; Василенко, Л. О.; Поліщук, О. В. (КНУБА, 2016)
Наведені розрахункові схеми напівроздільної системи водовідведення. Визначена витрата поверхневих стічних вод, що надійде в збірний загально сплавний колектор від басейну водовідведення.
Keywords: водовідведення; напівроздільна система; басейн водовідведення; розрахунок дощової мережі; інтенсивність дощу; overflow-pipe; semiseparate system; pool of overflow-pipe; calculation of rain network; intensity of rain