Система організації будівельних освітньо-інжинірингових груп, як учасників реалізації будівельних проектів - Лагутін, Геннадій Володимирович (КНУБА, 2008)
Подана цілісна система організації будівельних освітньо-інжинірингових груп як нових, специфічних учасників інвестиційного процесу, утворених інтеграцією інвестиційних компаній, будівельних ВНЗ та інжинірингових фірм.
Keywords: організація будівельних освітньо-інжинірингових груп; інвестиційний процес; інжинірингові фірми; інвестиційні компанії