Дослідження особливостей взаємодії поліетиленгліколю з мінеральними речовинами у цементних сумішах - Іонов, Д. С.; Шейніч, Л. О. (ДНДІБК, 2013)
Досліджено вплив добавки поліетиленгліколю на цементні суміші і її взаємодію з мінеральними речовинами.
Keywords: цементна суміш; поліетиленгліколь; зола-винесення; вапно; рентгенофазовий аналіз