Використання мобільних споруд на туристичних маршрутах при рекреаційних комплексах - Ніканоров, С. О. (КНУБА, 2011)
В статті розглянуто види та приклади використання мобільних споруд на туристичних маршрутах при рекреаційних комплексах
Keywords: каф. основ архітектури і арх. проектування; бунгало; трейлери; блоковані будинки; притулок; хижка; водно-туристичний комплекс; флотель; флотокемпінг; мотель; автотуристські установи; кемпінг; трейлерний парк; 725.87:728.5