Інноваційні управлінські підходи у розвитку мотивації персоналу підприємств - Петруха, Ніна; Дерев’янко, Максим (КНУБА, 2025)
Сучасне бізнес-середовище характеризується швидкими змінами, високою конкуренцією та постійною необхідністю адаптації до нових ринкових умов. У таких умовах роль інноваційних управлінських підходів набуває особливого значення, адже вони сприяють не лише оптимізації внутрішніх процесів, але й формуванню стимулюючої системи мотивації персоналу. Ефективна система мотивації є запорукою успіху підприємства, оскільки вона дозволяє забезпечити високий рівень залученості, продуктивності та задоволеності працівників, що, у св
Keywords: Інноваційні підходи; Інноваційні управлінські підходи; персонал підприємства; мотиваці; бізнес-середовище