Політична регіоналістика - Перегуда, Євген Вікторович (My University, 2023)
Подано плани практичних занять, методичні рекомендації до практичних занять, тематику та рекомендації щодо написання індивідуальних завдань, есе, особливості політики щодо академічної доброчесності, щодо відвідування, питання підсумкового контролюю, список рекомендованої літератури. Призначено для аспірантів спеціальності «Політологія».
Методичні рекомендації до вивчення дисципліни для аспірантів спеціальності «Політологія»
Keywords: Політична регіоналістика; Регіон; Просторовий поворот; Теорії просторового розвитку; Регіональні дослідження; Концепції центр-периферійних відносин; Картографія С. Роккана; «Простір потоків»; «Стежка залежності»; Просторове планування