Проектування дитячих дошкільних закладів - Акопник, С. В.; Заїка, О. В. (КНУБА, 2014)
Розглянуті основні напрямки проектування дитячих дошкільних закладів: закордонний та вітчизняний досвід.
Keywords: дитячий садок; просторові рішення; kindergarten; special solutions