Математична модель інтегрованого технологічного середовища управління вищими навчальними закладами - Тесля, Ю. М.; Білощицький, А. О.; Катаєва, Є. Ю.; Меркушева, І. В. (КНУБА, 2010)
Розроблено математичну модель інтеграції засобів інформаційних технологій управління ВНЗ та управління проектами ВНЗ в єдине інтегроване технологічне середовище. Виконано оптимізацію наповнення та процесів обробки інформації в інтегрованому технологічному середовищі.
Keywords: управління ВНЗ; управління проектами ВНЗ; інформаційна технологія; інтегроване технологічне середовище