Децентралізація як ключової елемент реформування системи влади - Наумкіна, Світлана Михайлівна; Маслов, Юрій Костянтинович (Бескиди, 2019)
Політичні події останніх років в Україні значно активізували питання про способи зміни влади та її реформування. Революція як шлях кардинальних трансформації, як відомо, призводить до масштабних, однак тяжких перетворень. Тому знову гостро постає питання про пошук іншого, більш цивілізованого шляху політичних трансформацій. Одним з таких шляхів є процес реформування.
Keywords: децентралізація; система влади; реформування системи влади