Обгрунтування розрахункової швидкості руху транспортних потоків на перетинах міських магістралей в різних рівнях - Осєтрін, М. М.; Кулик, А. В. (КНУБА, 2018)
Висвітлюється питання впливу містобудівних факторів на обгрунтування вибору розрахункової швидкості руху транспортних потоків на перетині міських магістралей в різних рівнях.
Обоснование расчетной скорости движения транспортных потоков на пересечениях городских магистралей в разных уровнях
Justification of the estimated speed of traffic flows at the intersection of urban highways at different levels
Keywords: розрахункова швидкість; транспортний потік; магістраль; перетин міських магістралей в різних рівнях; estimated speed; traffic flow; highway; intersection of city highways in different levels; асчетная скорость; транспортный поток; магистраль; пересечении городских магистралей в разных уровнях