Вплив нагріву на втрату стійкості пологих панелей при зміні умов закріплення контуру - Кривенко, О. П.; Соловей, М. О. (КНУБА, 2011)
Вивчається вплив попереднього нагріву на втрату стійкості пружних пологих осесиметричних сферичних панелей при послідовній зміні умов комбінованого закріплення контуру: частковій заміні жорсткого затиснення на шарнірне спирання.
Keywords: пологі панелі; температурне навантаження; напружено-деформований стан; гнучкі оболонкові конструкції; втрата стійкості; 539.3