Структуроформуючі елементи інтерактивних медіатек - Велігоцька, Ю. С. (КНУБА, 2018)
На основі аналізу сучасних тенденцій будівництва інтерактивних медіатек в статті розглядаються різноманітні технологічні та інтерактивні особливості їх формування. А також уточнено основні визначення термінів формування ІМ. Виходячи з цього, виявляються основні та другорядні структуроформуючі елементи і способи їх включення в досліджувані об'єкти.
Структуроформирующие элементы интерактивных медиатек
THE STRUCTURE-FORMING ELEMENTS OF INTERACTIVE MEDIA LIBRARY
Keywords: інтерактивна архітектура; інтерактивні медіатеки; інтерактивність; медіатека; интерактивная архитектура; интерактивные медиатеки; интерактивность; медиатека; interactive architecture; interactive media libraries; interactivity; media library; 72.01