Основи стратегії та моделі реконструкції кінотеатру «Жовтень» у м. Києві - Ладан, Т. М. (КНУБА, 2015)
У статті на основі історичних фактів та стильових особливостей архітектури кінотеатру «Жовтень» визначаються основні складові стратегії та моделі реконструкції будівлі та історичного архітектурного середовища навколо
Keywords: каф. основ архітектури і арх. проектування; кінотеатр «Жовтень»; стратегія реконструкції; модель реконструкції; стиль конструктивізм