Заходи забезпечення стабільного функціонування фізкультурно-оздоровчих закладів, пристосованих для інвалідів - Дорохіна, Г. І. (КНУБА, 2014)
В статті розглянуто можливість організації за допомогою соціальноекономічних та архітектурно-планувальних заходів стабільно функціонуючої мережі фізкультурно-оздоровчих закладів, пристосованих для використання інвалідами.
Keywords: інваліди; фізкультурно-оздоровчі заклади; комфортність; стабільне функціонування; disabilities; fitness facilities; comfort