Проект реконструкції будівлі швидкої допомоги у м. Бершадь, Вінницької області - Стецюра, О. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Проект реконструкції будівлі швидкої допомоги у м. Бершадь, Вінницької області, є важливим етапом в удосконаленні медичної інфраструктури регіону. Актуальність цього проекту зумовлена сучасними вимогами до проектування та експлуатації медичних установ, оскільки швидка допомога відіграє ключову роль у наданні невідкладної медичної допомоги населенню. В умовах зростання кількості населення та розвитку міст необхідно створювати сучасні, ефективні та технологічно оснащені медичні центри, які забезпечать оперативну і якісну допомогу у надзвичайних ситуаціях.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; реконструкція; проект; 725.51:614.88(477.44)