Критерії оцінки якості віброплощадок - Свідерський, Анатолій Тофільєвич; Делембовський, Максим Михайлович (КНУБА, 2010)
Віброплощадки широко використовуються в будівельній індустрії при виготовленні бетонних та залізобетонних виробів. Вони складають велику групу машин, що розрізняються за характером та напрямом коливань, режимом роботи, конструкцією робочого органу, способом кріплення форми та за іншими ознаками. На даний момент часу практично відсутні роботи по розробці методів оцінки надійності віброплощадок в різних режимах їх роботи. Тому актуальною є проблема методів надійності, визначення її критеріїв та вдосконалення конструкції елементів віброплощадок.
Keywords: віброплощадка; оцінка якості; виготовлення виробів; надійність віброплощадок