Принципи побудови комп'ютерних мереж : навчальний посібник - Вишняков, Володимир Михайлович (КНУБА, 2022)
Розглянуто основні поняття та сучасні технології побудови комп’ютерних мереж. Особливу увагу надано розгляду можливостей сумісного використання в мережі Інтернет четвертої та шостої версій протоколу IP. Наведено дані про перспективні розробки та напрями розвитку програмно-технічних засобів комп’ютерних мереж. Призначений для студентів факультету автоматизації та інформаційних технологій.
Keywords: мережі комп'ютерні, побудова