Перспективи сучасних композиційних будівельних матеріалів з деревини у світовій практиці - Шевчук, О. С.; Габрель, М. М. (КНУБА, 2018)
У статті досліджені тенденції сучасного будівництва з деревини у світі, його актуальність та переваги. Проведений аналіз прикладів застосування та перспективи новітніх будівельних матеріалів та технологій в сучасних дерев’яних конструкціях.
Перспективы современных композиционных строительных материалов из древесины в мировой практике
Prospects of modern timber materials in world practice
Keywords: будівництво з деревини; композиційні будівельні матеріали з деревини; деревянное домостроение; древесные композиционные материалы в строительстве; timber construction; wooden building materials; 721:691.11