Методика оцінки ефективності використання міських територій - Мамедов, А. М.; Денисенко, Н. О. (КНУБА, 2017)
В статті розглянуто актуальні питання визначення ефективності використання земельних ділянок в місті. На основі узагальнення існуючих методик запропоновано, обґрунтовано та апробовано методику оцінки ефективності використання міських територій з урахуванням інтересів міста, населення та інвестора.
Keywords: міста; земельні ділянки; міські території