Історичні кладовища Києва у контексті русько-турецьких війн - Бачинська, О. В. (КНУБА, 2010)
Анотація: у статті розглядаються чотири міських кладовища Києва, як відбитки русько-турецьких війн; їх історія; роль цвинтаря, як історичного свідоцтва; ймовірність збереження та можливість відродження поховань турецького кладовища.
Keywords: Київ; русько-турецька війна; кладовище; історія; спадщина; інформація; втрата; відродження