Значення формування концепт-ідеї у навчальному проектуванні - Грицюк, Л. С. (КНУБА, 2010)
Анотація: розглянуте питання методології концептуального проектування та визначення суті концепт-ідеї у навчальному архітектурному проектуванні.
Keywords: концептуальне проектування; концепт-ідея; моделювання об'єкту