Менеджмент архітектурної діяльності як елемент її методологічної парадигми - Товбич, Валерій Васильович; Плоский, Віталій Олексійович (КНУБА, 2008)
Запропоновано узагальнене уявлення методології архітектурної діяль- ності, що складається з предметно-змістовної, освітньо-інформаційної та соціо- технічної підсистем. Наголошено важливість розвитку досліджень з архітекту- рного менеджменту – важливої підсистеми архітектурної галузі.
Keywords: архітектурна діяльність; менеджмент; методологічна парадигма; менеджмент архітектурної діяльності