Постановка задачі оптимізації складу множини робіт проекту на стадії планування проектів - Пономаренко, Л. А.; Цюцюра, М. І. (КНУБА, 2010)
Досить часто при плануванні інвестиційного чи реінжинірингового проекту виникає задача вибору оптимального складу множини робіт проекту. Це необхідно за тих умов, коли існують роботи – претенденти на введення до ієрархічної структури робіт проекту, які складають альтернативну множину. Як правило, аналіз ефективності введення до проекту тієї чи іншої альтернативної роботи може бути виконаний шляхом розрахунків, проведених за всім ланцюгом сітьової діаграми проекту.
Keywords: оптимізація складу множини робіт проекту; мінімізація суми проміжних результатів з’єднань робіт проекту