Прикладні аспекти комунікації в діяльності педагога професійного навчання - Почка К. І.; Красильник, Ю. С.; Корчова, Г. Л.; Руденко, М. В. (Ліра-К, 2025)
Розглянуто питання комунікативної компетентності, педагогічної етики, особливості вербальної і невербальної взаємодії в освітньому процесі, аспекти інклюзивної та гендерночутливої комунікації.
Keywords: педагогічна діяльність; комунікація в педагогіці; навчання професійне