Математичні моделі появи та розповсюдження зон руйнування кругових неоднорідних дисперсно-армованих тіл - Гуляр, О. І.; Лізунов, П. П.; Солодей, І. І. (КНУБА, 2012)
Представлені дослідження спрямовані на створення нових фізичних і математичних моделей та алгоритмів ефективного чисельного моделювання нелінійної роботи широкого класу просторових залізобетонних конструкцій з урахуванням пластичних деформацій, тріщиноутворення і спільної роботи з армуванням та облицюванням.
Keywords: тріщиноутворення; залізобетонні конструкції; армування; математичні моделі