Класифікація сучасних автовокзалів - Рижик, В. М. (КНУБА, 2013)
Розкрито актуальність удосконалення класифікації сучасних автовокзалів. Визначено основні ознаки класифікації автовокзалів. Запропоновано розгорнуту класифікацію сучасних автовокзалів.
Keywords: автобусні станції; автовокзали; транспортні пересадочні комплекси; класифікація; bus stations; bus terminals; complexes of transport interchange; classification