Потенціал і бар’єри розвитку використання інститутів спільного інвестування у будівництві - Величко, Артем (КНУБА, 2025)
У сучасних умовах розвитку будівельної галузі питання вдосконалення фінансово-інвестиційної політики набуває особливої актуальності. Як слушно зазначає Згалат-Лозинська Л. О., «в частині удосконалення фінансовоінвестиційної політики є нагальна потреба в стимулюванні розвитку венчурних компаній управління активами, розвиток державно-приватного партнерства, створення державних установ для капіталізації активів будівництва, іпотечних, страхових фондів».
Keywords: будівельна галузь; інвестування; будівництво; фінансово-інвестиційна політика