Функціонально-структурний аналіз в дослідженні системи «полімерна мембрана – вода» - Котовенко, О. А.; Мірошниченко, О. Ю. (Készült a Rózsadomb Contact Kft nyomdájában, 2019)
В роботі визначені основні положення та принципи системного аналізу, які можуть бути застосовані при дослідженні процесів, що протікають в системі полімерна мембрана – вода та їх моделюванні. Запропонований підхід може стати основою для визначення і формалізації закономірностей, що характеризують функціональні особливості цих процесів, а також для їх моделювання на різних структурних і часових рівнях.
Functional-structural analysis in the "polymeric membrane - water" system study
Keywords: функціонально-структурний аналіз; система «полімерна мембрана – вода»; моделювання