Актуальні проблеми теорії та методології містобудівних досліджень - Дьомін, М. М. (КНУБА, 2009)
В статті розглядаються питання теорії та методології сучасного містобудування, еволюції професійних поглядів на цілі та задачі, склад та зміст містобудівної діяльності, та комплексу проектно-планувальних робіт.
Keywords: сучасне містобудування; теорія; методологія; проектно-планувальні роботи