Методологія просторового моделювання зони забруднення навколо місць видалення відходів - Новохацька, Н. А. (КНУБА : ІТГІП, 2014)
У статті пропонується методологія просторового моделювання зони забруднення навколо місць видалення відходів, яка базується на застосуванні ГІС-технологій з отриманням тріангуляційної моделі, комплексної картографічної моделі та моделі зони впливу полігону твердих побутових відходів, що значно підвищить рівень екологічної безпеки на регіональному і державному рівні та дасть можливість розробити комплекс заходів щодо зменшення цього впливу на довкілля.
Keywords: тверді побутові відходи; місця видалення відходів; державний облік; база даних; моделювання; 504.06; 628.54