Аналіз нормативної бази реконструкції багатоквартирних будинків кінця XIX - початку ХХ ст. у Львові - Пекарчук, О. П. (КНУБА, 2014)
У статті проведено порівняльний аналіз вимог нормативних документів СССР та України щодо реконструкції багатоквартирних будинків кінця ХІХ – початку ХХ століть м. Львова.
Keywords: реконструкція; багатоквартирні будинки кінця ХІХ – початку ХХ століть; державні будівельні норми; відомчі будівельні норми