The Line (Саудівська Аравія): виклики будівництва «лінійного міста» - Юр’єв, Олександр (КНУБА, 2025)
У роботі розглянуто особливості автоматизації та механізації будівництва мегапроєкту The Line у Саудівській Аравії. Проаналізовано основні інженерні, логістичні та екологічні виклики, а також ризики впровадження роботизованих систем у масштабному будівництві. Сформульовано висновки щодо перспектив розвитку інноваційних технологій у галузі.
Keywords: будівництво; автоматизація; механізація; інноваційні будівельні технолог