Креативний підхід до управління проектно-орієнтованими організаціями - Польшаков, Ілля Валерійович (КНУБА, 2016)
Розглянуто проектно-орієнтовану організацію, що має специфічну стратегію, організаційну структуру і культуру управління проектами та програмами. При цьому, чим різноманітніше проекти і програми проектно-орієнтованої організації, тим складніше управління організацією. Автор пропонує, в умовах кризового стану та турбулентного оточуючого середовища, застосовувати креативні технології управління в проектно-орієнтованих організаціях.
Keywords: проектно-орієнтована організація; стратегічне управління; креативність; креативне управління; 005.8