Надання житлових площ дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування - Мішкіна, Руслана; Ярощук, Інна Володимирівна (Бескиди, 2019)
Розглядається нормативно-правовий аспект надання дітям-сиротам житлових приміщень. Показані проблемні аспекти і запропоновані шляхи вирішення наявних труднощів. Автором з’ясовано вимоги щодо житла, яке може бути надано дитині-сироті.
Keywords: діти-сироти; соціальні гарантії; надання житлових площ дітям сиротам