Особливості технології отримання швидкотверднучих композиційних в'яжучих речовин - Гончар, Ольга Андріївна; Анопко, Дмитро Віталійович (ЧНТУ, 2020)
Вибрана модифікуюча добавка дозволяє значно зменшити ефект спаду міцності в процесі твердіння і отримати штучний камінь, який характеризується стабільним зростанням міцності в часі. Розроблені в'яжучі композиції можуть бути застосовані для виробництва високоефективних швидкотвердіючих розчинів і бетонів, що відкриває перспективи інтенсифікації будівельних, ремонтних та реставраційних робіт, а також для виробництва сухих будівельних сумішей для влаштування підлог
Keywords: швидкотверднучий цемент; безусадочні в'яжучі