Удосконалення бухгалтерського обліку в умовах проєктного управління і будівельного інформаційного моделювання - Бугров, О. В.; Бугрова, О. О.; Лук’янчук, І. О. (КНУБА, 2021)
Бухгалтерський облік в проєктному управлінні є корисним інтегровано – з одного боку, він приносить користь бізнесу, з другого – окремій людині, а з третього – державі в цілому. Більше того, взаємодія всіх зацікавлених осіб в рамках проєктів дозволяє розкрити кумулятивну, синергетичну корисність бухгалтерського обліку. Особливу актуальність це питання набуває сьогодні – в час становлення, розгортання і розвитку таких глобальних стратегій як Industry 4.0 і Society 5.0.
Keywords: бухгалтерський облік; проєктне управління; будівельне інформаційне моделювання