Технологічні аспекти медіа-впливу в архітектурі - Трофимчук, С. М. (КНУБА, 2013)
В статті розглянуто сучасні тенденції інформатизації архітектури, визначені основні засоби медіа-впливу, описано кілька визначних прикладів медіа-активної архітектури.
Keywords: інформаційні засоби; медіа-архітектура; медіафасад