Оцінка ефективності функціонування простого (нерегульованого) перетину за допомогою таксономічного методу - Осєтрін, М. М.; Дворко, О. М. (КНУБА, 2016)
Описується таксономічний метод для визначення коефіцієнта ефективності роботи простих перетинів і пропонується набір критеріїв для його попередньої оцінки.
Keywords: ефективність функціонування перетину; оцінка ефективності перетину; таксономічний метод дослідження; нерегульований перетин