Впровадження CRM-системи як засіб підвищення конкурентоспроможності девелоперської компанії - Росинський, Андрій Валерійович (Ліра-К, 2019)
Аналіз поточного стану ринку первинної нерухомості України відображає тенденцію, що навіть за наявності попиту, традиційна маркетингова політика у сукупності з грамотною рекламною стратегією не є гарантією успішних продажів. Це викликає необхідність у знаходженні шляхів підвищення ефективності роботи з покупцями, а відповідно і у підвищенні конкурентоспроможності девелоперської компанії. Одним із таких шляхів є впровадження CRM-системи, яка являє собою комплекс взаємопов’язаних інструментів управління відносинами з клієнтами. При цьому бажання і потреби клієнтів у цих відносинах набувають найвищого пріоритету.
Keywords: конкурентоспроможність; девелоперська компанія; crm-система; підвищення конкурентоспроможності