Деякі актуальні задачі сучасного комп’ютерного геометричного моделювання технічних об’єктів - Ванін, В. В.; Вірченко, Г. А.; Яблонський, П. М.; Незенко, А. Й. (КНУБА, 2020)
У статті окреслено деякі актуальні питання сучасного комп’ютерного геометричного моделювання технічних об’єктів. Запропонований підхід спирається на здобутки школи прикладної геометрії Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та їх упровадження в різноманітні галузі промисловості, зокрема, авіаційну та сільськогосподарське машинобудування. Подані ідеї слугують перспективним напрямком проведення подальших наукових досліджень та удосконалення автоматизованого формоутворення технічної продукції.
Некоторые актуальные задачи современного компьютерного геометрического моделирования технических объектов
Some actual tasks of modern computer geometric modeling of technical objects
Keywords: геометричне моделювання; промислові вироби; програмне забезпечення; комп’ютерне моделювання; геометрическое моделирование; промышленные изделия; программное обеспечение; компьютерное моделирование; geometric modeling; industrial products; software; computer modeling; 004.925.8