Науково-аналітичні інструменти розробки корпоративної стратегії інвестиційних та будівельноінжинірингових компаній, груп - Тугай, О. А.; Лагутін, Г. В.; Поколенко, В. О.; Борисова, Н. О.; Скакун, В. А.; Приходько, Д. О.; Чуприна, Ю. А. (КНУБА, 2009)
Пропонується модель змісту для пошуку та вибір об’єктів інвестування в такий спосіб, яка на щоб забезпечити раціональний баланс між рівнем відповідності проектів обраній інвестором стратегії та рівнем надійності інвестиційного процесу, що описується в даній моделі за допомогою спеціальної функції „Пріоритет інвестиційної надійності” .
Научно-аналитические инструменты разработки корпаративной стратегии инвестиционных и строительно-инжинеринговых компаний, груп.
Scientifically analytical instruments of development of corporate strategy of investment and build-engineerings companies, groups
Keywords: об’єкт інвестування; стратегія інвестування; інвестиційна компанія; будівельний об’єкт; функція надійності; характеристики надійності; 339.03:658.015