Вибір дерева для будівництва церков ( на прикладі церков українців Карпат) - Тарас, Я.М. (КНУБА, 2010)
Встановлено принципи відбору порід дерева для сакрального дерев’яного будівництва, сакралізоване ставлення до певних порід, розкриваються зміни вимог до будівельного дерева.
Keywords: порода дерева; сакральне будівництво; 726.54(292.451/.454)