До проблеми регіональної своєрідності архітектурного середовища - Завада, В. Т. (КНУБА, 2013)
У статті розглядається феномен територіальної неоднорідності в архітектурі і причини збільшення його впливу на сучасну проектну практику. Характеризуються деякі найбільш поширені підходи до проблеми регіональної своєрідності архітектурного середовища та шляхи її розв’язання.
Keywords: : регіональний; територіальний; організація; середовище