Знання наукове і ненаукове - Чорноморденко, Іван Васильович (Вид-во НПУ імені М.П. Драгоманова, 2004)
Дослідження відмінності наукових і ненаукових знань є актуальним як з причини очевидного зростання частоти використання понять, які пов’язані з цим явищем у роботах, присвячених науковому пізнанню, так і недостатньою дослідженістю цього явища з точки зору теорії пізнання.
Keywords: філософія; знання наукове; знання ненаукове; теорія пізнання; 165.2