Аналіз формування сучасної житлової забудови середньої щільності - Назаренко, В. В.; Васильєв, П. О. (КНУБА, 2016)
В статті розглядаються головні переваги, недоліки середньо щільної забудови та зарубіжний досвід з формування сучасних районів житловими будинками середньої поверховості.
Keywords: забудова середньої щільності; аспекти комфортності житла