Перспективний напрям підвищення сейсмостійкості існуючих кам'яних будівель з використанням прибудови та вбудови каркасу - Яновський, О. О. (ДНДІБК, 2015)
В статті розглянуто та обґрунтовано можливість і ефективність використання прибудови та вбудови залізобетонного каркасу для реконструкції та підсилення кам’яних будівель в умовах сейсмонебезпеки.
Keywords: ефективність; прибудова; залізобетонний каркас; реконструкція; кам'яна будівля; сейсмостійкість; 699.841